MENU

FIRST CAMP Hasmark Strand

01

OM PROJEKTET

First Camp Hasmark Strand var den første campingplads i Danmark til at benytte en virtuel rundtur. De første billeder blev lavet af hytterne blev lavet i februar måned, og kort efter de blev lagt på hjemmesiden, steg antallet af bookinger i hytterne med 20%. Så snart græsset var blevet grønt, ønskede Hasmark Strand Camping at udbrede rundturen, til at dække resten af pladsen. I dag er deres rundtur en af de største på en campingplads, og er hver dag med til, at gøre det lettere for deres gæster, at se hvad de tilbyder.

Siden da er samarbejdet udvidet, og vi laver stort set alt markedsføring for First Camp Hasmark Strand i dag. Herunder deres hjemmeside, infoskærme, brochurer, nyhedsbreve, adwords- og facebookannoncering og meget mere.

02

SCREENSHOTS

03

KONTAKT

Skal vi også skabe vækst hos dig?

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig inden for kort tid, til en snak om hvad jeg kan gøre for dig og din virksomhed. Du får samtidig et tilbud med en fast pris, og betaler selvfølgelig først hvis du godkender dette tilbud og når rundturen er afleveret og du er 100% tilfreds.

Email: info@heltfair.dk

Tel: 505 66 505

04

Andre referencer i samme KATEGORI