MENU

01

OM PROJEKTET

Du finder Blushøj Camping på Djursland, ikke langt fra Ebeltoft. Pladsen er opdelt i små terrasser, nogle med den skønneste havudsigt mens andre ligger mere i læ.

Blushøj Camping havde i årevis haft svært ved at vise de mange forskellige niveauer på har. Et alm. pladskort kunne ikke løse denne opgave. Derfor kontaktede ejeren Asbjørn, Virtuel Rundtur for at høre om mulighederne for luftfotos fra drone. Det resulterede i en meget imponerende rundtur, hvor man virkelig får fornemmelsen af de unikke omgivelser pladsen ligger i. Når Blushøj Camping deltager på messer og udstiller har de i øvrigt altid en stor touchskærm med, så de besøgende på standen selv kan opleve pladsen. Som Asbjørn siger: “Jeg har lige taget campingpladsen med”

02

KONTAKT

Skal vi også skabe vækst hos dig?

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig inden for kort tid, til en snak om hvad jeg kan gøre for dig og din virksomhed. Du får samtidig et tilbud med en fast pris, og betaler selvfølgelig først hvis du godkender dette tilbud og når rundturen er afleveret og du er 100% tilfreds.

Email: info@rundtur.dk

Tel: 505 66 505

03

Andre referencer i samme KATEGORI