MENU

FEDDET Strand RESORT

01

OM PROJEKTET

Feddet Strand Resort er Østdanmark’s førende campingplads, med masser af aktiviteter for børn og voksne i alle aldre.

Ferieresortet tilbyder en række unikke overnatningsmuligheder og faciliteter, som med stor fordel kan vises frem for at skabe større troværdighed, større kundetilfredshed og øget salg. Derfor var det et ønske at få lavet en rundtur der matchede den høje kvalitet pladsen tilbyder. Med mere end 70 billeder, heriblandt et par luftfotos blev resultatet overvældende.

Efter færdiggørelsen af rundturen udviklede vores samarbejde sig, så vi i dag også har  designet pladsens hjemmeside, logo, lavet videoer og billeder af udlejningsenhederne, infoskærmssystem, kundeanalysesystem og meget mere. Feddet Strand Resort er blandt de mest veldrevne pladser i Danmark og er inde i en imponerende vækst. Feddet Strand Resort er derfor en af vores nøglekunder som vi hvert år hjælper med masser af opgaver.

02

SCREENSHOTS

03

Andre OPGAVER vi har løst FOR kunden...

04

KONTAKT

Skal vi også skabe vækst hos dig?

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig inden for kort tid, til en snak om hvad jeg kan gøre for dig og din virksomhed. Du får samtidig et tilbud med en fast pris, og betaler selvfølgelig først hvis du godkender dette tilbud og når rundturen er afleveret og du er 100% tilfreds.

Email: info@rundtur.dk

Tel: 505 66 505

05

Andre referencer i samme branche