MENU

Plejecentre i Langeland Kommune

01

OM PROJEKTET

På Langeland findes en række plejecentre. På disse centre oplevede personalet at bruge relativt meget tid på rundvisninger til kommende beboeres pårørende. Samtidig ønskede man fra ledelsen at skabe et projekt der skabte stolthed bland medarbejderne.

Ideen til de guidede virtuelle opstod, og vi havde fornøjelsen af at hjælpe med at løse opgaven. De 6 plejecentre på øen fik hver en hjemmeside med tilhørende virtuel rundtur og præsentationsvideo.

Rundturene er specielt tilpasse målgruppen, hvor styringen er gjort mere simpel. Samtidig er det muligt at få en guidet auto-rundtur, hvor det ikke er nødvendigt for brugeren at klikke for at bevæge sig rundt.

Pårørende kan let gå ind og se lejlighedstyper, fællesarealer, faciliteter osv. På den måde kan de også være med til at forberede den ældre, på det skift der skal ske. Samtidig oplever personalet færre spørgsmål fra kommende beboeres pårørende, og får på den måde bedre tid til deres kerneydelse.

 

02

RUndturene

03

KONTAKT

Skal vi også skabe MERE TID hos JER?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig inden for kort tid, til en snak om hvad vi kan gøre for Jer. Du får samtidig et tilbud med en fast pris, og betaler selvfølgelig først hvis du godkender dette tilbud og når rundturen er afleveret og du er 100% tilfreds.

Email: info@rundtur.dk

Tel: 505 66 505

04

Andre referencer i samme kategori